Nadal

Durant aquests últims dies de l'any, els alumnes de Cicle Mitjà han participat en diverses activitats per celebrar el Nadal.

D'una banda, els alumnes de 3r han fet uns balls prèviament treballats durant les sessions d'Educació Física, per dur-los a terme la tarda del Pessebre Vivent: alguns eren dimonis, d'altres àngels i finalment un últim grup de pastorets. Els alumnes de 4t, en canvi, van fer la representació dels "mitjonins" per les famílies i per alguns alumnes de l'escola. També van oferir un concert de flauta.

D'altra banda, com tot l'alumnat de l'escola, els nens i nenes de Cicle Mitjà han col·laborat en la campanya de recollida d'aliments i també en la cadena solidària, fins a Càritas Caldes, punt de destí de tots els aliments recollits a l'escola. Vam viure plegats una tarda plena de solidaritat i il·lusió.
Els mestres creiem important transmetre a l'alumnat el sentiment de la solidaritat i l'ajuda a aquelles persones que més ho puguin necessitar.

Aquí us deixem el vídeo dels balls de 3r, i també algunes fotografies de la representació dels mitjonins de 4t. Finalment, us mostrem també algunes imatges de la cadena solidària.

Des d'aquí, volem aprofitar per desitjar-vos un Bon Nadal a tots i a totes!


Balls Nadal 3r from Escola Pia 2 on Vimeo.

4 comentaris:

 1. quin espectacle més bo que he vist. la cadena va estar molt bona. Gracies Escola Pia

  ResponElimina
 2. aquest nadal m'ho he passat molt be fent els mitjonins.

  ResponElimina
 3. Ha sigut molt divertit.

  ResponElimina
 4. molt divertida l'idea dels arbres de nadal fets amb paparines

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...